Salsa muutis minu elu!

30.03.2016 kell on 16.00

Miks ma küll varem selle peale pole tulnud, et tutvuseid saab luua ka erinevaid kursuseid võttes või liituda mingite rühmitustega…........ Ei ma ei liitunud Anonüümsete Alkohoolikutega :D
Kuu aega tagasi hakkasin käima salsa algajate kursustel
http://tantsukeskus.ee/tantsukursused/ ja pean ütlema, et mu elu on muutunud paremuse poole. Maksin kohe korraga terve kursuse kinni, et ei tuleks kiusatust hiljem kõrvale hiilida. See on motivatsioon kodust välja minna ja muidugi ka hea koht uute tutvuste loomiseks, mis muidugi pole minu ainus eesmärk sest mulle on alati tantsida meeldinud. Lisaks leiad sealt palju toredaid sõpru juurde.
Kui ma meenutan esimest tundi siis ei jõudnud ennast õhtul ära kiruda, kui nägin esmakordselt neid inimesi, kellega ma pean kaks kuud tantsima. Kui algul tundus, et ilusaid mehi üldse pole siis uskuge või mitte aga ei ole võimalik ainult inimesi ilusaks juua vaid ka ilusaks tantsida :D Esmamulje võib olla tihti väga petlik ja ma võin öelda, et meil on väga armas väike grupp.
Ning veel üks asi, mida ma varem polnud märganud, nimelt need inimesed, kes seal käivad on kuidagi teistsugused. Ja seal ei käi ainult algajad vaid inimesed, kelle jaoks tants on nagu õhk, mida hingata. See on hoopis teine maailm, nad on kõige sõbralikumad, positiivsemad ja siiramad inimesed, keda kunagi kohanud olen ning ma juba tunnen muudatusi ka enda sees. 
Väike hoiatus siiski on.... säärastel kursustel pole just kõik inimesed panustanud hügieenile nii, et kui sa oled hull pedant siis on see sulle paras katsumus :D
Eelmine
Ärge muutuge robotiks!
Järgmine
Digiajastu eri

Lisa kommentaar

Email again: